Szolgáltatások


Hivatalos Raklap Bérjavítás 

EUR/UIC és EPAL  javítási engedéllyel rendelkező hivatalos raklapjavító cég vagyunk. Számunkra a megbízhatóság és a minőség a legfontosabb, több mint 50 partnercégünk megelégedésére.

Kérje egyénre szabott ajánlatát kollégáinktól hétköznaponként, nyitvatartási időben(H-P:7-18) a +36308523402-es telefonszámon, vagy emailben a beho@beho-palett.hu-n.

Cégünknek fontos a minőség, keressen minket bizalommal.
Raklap Adás/Vétel

Hétköznaponként, nyitvatartási időben(H-P:7-18) várjunk szeretettel ha raklapra van szüksége, illetve, ha eladó raklappal rendelkezik.

Megrendelés előtt érdeklődjön szabad árukészletünkről a +36308523402-es telefonszámon.

  
Ha érdeklődne szolgáltatásaink felől, akkor

A raklap eladás velünk sokkal egyszerűbb!

raklap javítás

Sok vállalkozásnál előfordul, hogy a szükségesnél jóval nagyobb mennyiségben állnak rendelkezésre raklapok. Mivel nincsenek használatban, és a tárolásuk is gyakran igencsak körülményes és nehéz, az érintett cégvezetők szeretnének valamilyen módon túladni rajtuk. Az esetek jelentős részében meghirdetik ezeket a nem használt palettákat, azonban nem ritka, hogy több hónap is eltelhet, mire olyan jelentkező érdeklődik, akinek megfelel az ajánlat, és el is vinné a raklapokat. Ez idő alatt nagyon kellemetlen kerülgetni a nem használt palettákat, ezért érthető, hogy a vállalkozók minél rövidebb időn belül szeretnének túladni a raklapokon. Ha Ön is hasonló szituációban van, és gyors megoldásra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a raklap eladásért!

Amennyiben hozzánk fordul a raklap eladással kapcsolatban, nem kell hirdetés feladással, hosszabb tárolással foglalkozni, ugyanis mi valóban rövid időn belül átvesszük a nem használt palettákat. Cégünk igyekszik olyan ajánlatot adni a raklapokért, amire az ügyfelek azonnal rábólintanak, így a velünk kötött üzletből jól jöhet ki. A raklap eladással velünk rengeteg időt, energiát spórolhat meg, és számtalan kellemetlen szituációtól, idegeskedéstől kímélheti meg magát. Ezzel a lehetőséggel az sem fordulhat elő, hogy a helytelen tárolás miatt végül meg kelljen válnia a palettáktól. Így elkerülheti a pazarlást, és még plusz anyagi jövedelemre is szert tehet. A raklap eladás bármilyen más esetben is jól jöhet: ha átalakul a vállalkozás, és nincs szükség már a palettákra, vagy költözik a jelenlegi telephelyről, és nem szeretné magával vinni az új helyre a raklapokat, ezekben az esetekben is fordulhatnak hozzánk.

raklap eladás gyors megoldást kínál a cégek számára. Ne hagyja veszni a felesleges palettákat, inkább adja el kiváló ajánlat keretein belül! Ha felkeltettük az érdeklődését, és élne a lehetőséggel, vagy bővebben szeretne tájékozódni a raklap eladásról, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Raklap felvásárlásban is számíthat ránk!

raklap javítás

A nagy raktárral rendelkező cégek esetében gyakran felmerülő probléma a túl sok raklap. Idővel nagyon sok gyűlik össze belőlük, olyan mennyiség, amit hasznosítani nem tudnak, ugyanakkor gondoskodni kell a tárolásáról. Természetesen erre van más megoldás is, mégpedig a raklap felvásárlás.

raklap felvásárlásnak köszönhetően a feleslegessé vált darabok nem, hogy nem foglalnak majd helyet, hanem még egy kis plusz bevételt is hoznak. Cégünk fő tevékenységei közé tartozik a raklapok javítása, illetve eladása. A feleslegessé vált termékeket kedvező áron felvásároljuk Öntől, így nem kell gondoskodnia sem a tárolásukról, sem az elszállításukról. Természetesen akkor is szívesen állunk rendelkezésére, ha növelné raktára kapacitását és még inkább pluszban vásárolni szeretne az eszközökből. 

Forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért a raklap felvásárlással vagy más szolgáltatásunkkal kapcsolatban, munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

A raklap eladásnak köszönhetően nagyobb árukészletet tarthat biztonságos körülmények között!

raklap javítás

Egy cégnél nagyon fontos a megfelelő készletgazdálkodás. Nem jó az sem, ha túl kicsi a raktárkészlet és az üzlet szinte semmit sem tud azonnal biztosítani, de természetesen az sem szerencsés, ha túl sok olyan termék tárolását kell megoldani, amik nehezen eladhatóak, senki nem keresi őket. Amikor azonban megvan az a termékkör, ami kellő gyorsasággal forogni tud, abból célszerű lehet nagyobb készletet is tartani. Ha pont ezen gondolkozik és raklap eladással foglalkozó céget keres, a legjobb helyen jár!

Cégünk fő profilja a raklap eladás. Nálunk kiváló állapotú termékeket vásárolhat kedvező áron, ráadásul hatalmas választékból! Érdemes megtekintenie kínálatunkat, biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja azokat a raklapokat, amik tökéletesen megfelelnek majd az igényeinek, és amik használatával biztonságosan tárolhatja majd a nagyobb árukészletet is.

Ha kérdése van a raklap eladással kapcsolatban, bátran keressen fel minket! Kollégáink szívesen segítenek mindenben a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Raklap eladás: mi is, Ön is!

raklap javítás

Ha raklap eladásról van szó, akkor tulajdonképpen egy kétirányú folyamatról beszélünk, hiszen mi is adunk el raklapokat, illetve ügyfeleink is, nekünk. Amennyiben tehát raklapokat szeretne vásárolni, netán eladni, hozzánk bizalommal fordulhat!

Akár használt, akár vadonatúj raklapok eladásáról van szó, bennünk megbízhat, hiszen hosszú évek tapasztalatával és komoly szakértelemmel rendelkezünk ebben a témában. Az általunk forgalmazott raklapok minőségére és állapotára kiemelten ügyelünk, mert fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége. Bármilyen célra biztosítunk Önnek olyan raklapokat, amilyenekre szüksége van, legyen az általános áruszállítás, vagy akár bútorok készítése.

Látogasson meg bennünket telephelyünkön, és válogasson eladó raklapjaink között! Kollégáink nem csak a rakodásban, de a céljainak megfelelő raklapok kiválasztásában is segítséget nyújtanak, így biztos lehet benne, hogy a megvásárolt darabokkal elégedett lesz.

Amennyiben eladó raklapokat keres, vagy szeretné eladni saját raklapjait, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Raklap javítás kedvező feltételekkel? Jó helyen jár! 

raklap javítás

A logisztikában, raktározásban előfordul, hogy hibás raklapokat használnak a különböző feladatok ellátásához. Ez igencsak kockázatos, ugyanis egy rossz szerkezet bármikor megadhatja magát, ami a szállítmányban okozhat kárt, ennek helyreállítása pedig jelentős összegekbe is kerülhet. Ha az Ön vállalkozásában is vannak hibás paletták, a felhasználás helyett hozza el javításra hozzánk!

raklap javítást mi valóban kedvező feltételekkel vállaljuk, így nincs szükség arra, hogy kompromisszumot kössön hibás palettákkal. Szolgáltatásunkkal jelentős összegeket is megtakaríthat, mert a javítás sokkal kevesebbe kerül, mintha teljesen új raklapokat vásárolna. Nem is gondolnák az ügyfelek, hogy a legtöbb kidobásra ítélt paletta még javítható állapotú, így velünk még a pazarlást is elkerülheti. A raklap javítás gyors, ügyfélközpontú és megbízható, szakembereink olyan alapos munkát fognak végezni, hogy rá sem fog ismerni a beadott palettákra.

raklap javítással csakis előnyökre tehet szert, adjon még egy esélyt az elhasználódott palettáknak! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe venni a szolgáltatást, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Raklap eladás: ha raklapokat szeretne vásárolni

Bárki bármit állítson is, a raklapbútorok nem mentek ki a divatból! Tény, hogy sokan használják már őket, de ez nem jelenti azt, hogy unalmassá, vagy feleslegessé váltak volna, ráadásul a manapság egyre fontosabb környezetvédelem eszközei is, hiszen az újrahasznosítással nem csak a hulladék keletkezésének szabhatunk gátat, de a bútorgyártás amúgy nem éppen környezetbarát folyamatába is beleszólást nyerhetünk.

Ahhoz azonban, hogy raklap bútorokat készíthessünk, találnunk kell egy olyan céget, amelyik raklap eladással foglalkozik. Szerencsére ez nem is olyan nehéz, hiszen számos vállalkozás létezik, ami a raklapok kereskedelmét végzi. Ilyen cégünk, a Beho-Palett Kft. is, épp ezért, ha Ön hozzánk fordul, könnyedén be tudja szerezni azokat a raklapokat, amelyekből megalkothatja saját raklap bútorait!

A raklapok eladása mellett azok felvásárlásával is foglalkozunk, ezért nálunk mindig nagy mennyiségben találhatóak raklapok, éppen ezért mindig találhat olyan darabokat is, amelyekkel csak alig-alig lesz munkája. Ezt azért fontos kihangsúlyoznunk, mert egy raklap felülete sosem annyira kidolgozott, mint egy bútoré, hiszen alapvetően ipari felhasználásra tervezték. Ebből következik, hogy ha bútort szeretne készíteni belőlük, azt igen komoly felületkezelésnek kell megelőznie, és ez alatt leginkább a csiszolást értjük. Érdemes ehhez beszerezni egy csiszológépet, mert kézi munkával rendkívül megterhelő, és mellesleg nagyon sok időbe telik elérni, hogy a raklap felülete tökéletesen sima legyen.

A bútorok készítésében nem, de a raklapok eladásában számíthat ránk! Keresse fel telephelyünket, és válogasson kedve szerint eladó raklapjaink közül! Munkatársaink nem csak a rakodásban, de az ideális darabok kiválasztásában is a segítségére lesznek, áraink pedig kedvezőek, így biztosan nem fogja megbánni, ha bennünket választ!

Amennyiben kérdése lenne a raklapok eladásával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink ​egyikén! Kollégáink várják hívását!

Hatékony munkavégzés az árumozgatásban? Minőségi raklap vásárlásával biztosíthatja! 

A különböző ipari, logisztikai, raktári területen a raklapok rendkívül fontos szerepet töltenek be, hiszen nélkülük komoly kihívást jelentene az árumozgatás és -szállítás. A raklapok felgyorsítják, leegyszerűsítik a termékek rakodását, mozgatását, így pedig megkönnyítik az ott dolgozók munkáját. Ahhoz, hogy mindez hatékonyan és zökkenőmentesen tudjon működni, színvonalas raklapokra van szükség. Hibás, eltört, javításra nem alkalmas elemekkel képtelenség rakodni, ráadásul ez roppant balesetveszélyes is a dolgozókra nézve, ezért érdemes új, minőségi raklapok vásárlásával foglalkozni. Ha Ön nem tudja, hogy ezzel kapcsolatban kihez fordulhatna, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Sokan hajlamosak a rossz állapotú raklapokkal kompromisszumot kötni, ez pedig egyáltalán nem jó, hiszen a dolgozókon kívül az árura is veszélyt jelentenek ezek az elemek. Érdemes időt és energiát fordítani a minőségi raklapok vásárlására, így a hatékony munkavégzést semmi sem akadályozhatja. Mivel tudjuk, hogy a raklapok állapota mennyire befolyásolja a hatékony munkavégzést, mi csakis színvonalas, kifogástalan szerkezetű termékekkel várjuk ügyfeleinket. Velünk akár az összes raklapot is lecserélheti, így teljesen új állapotú elemekkel történhet az árumozgatás, rakodás. A minőségi raklapok vásárlásával a hatékony munkavégzés mellett vállalkozásának jó hírnevéről is gondoskodhat. Színvonalas munkaeszközökkel nem lesz nehéz a maximumot nyújtania ügyfeleinek az áruszállításban, rakodásban. Raklapjaink tökéletes védelmet biztosítanak a termékeknek, így anyagi veszteség sem érheti vállalkozását az áruk sérülése miatt.

Minőségi raklap vásárlásával csak jót tehet vállalkozásának! Többféle raklappal is várjuk vásárlóinkat, így könnyedén ki tudja választani azokat a termékeket, amelyekre szüksége van. Amennyiben kérdései lennének a raklap vásárlás előtt, termékeinkről szeretne bővebb információkat megtudni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére! 

Raklap javítással maximálisan kihasználhatja a meglévő raklapjai élettartamát!

A raklapok a folyamatos igénybevételnek és a rendszeres terhelésnek köszönhetően az idők során óhatatlanul elhasználódnak, megsérülnek, eltörnek és egyéb minőségvesztéssel járó mechanikai hatások érik őket. Ezzel nagyban megnő a valószínűsége annak, hogy a rajta tárolt terméket is károsodás éri, a legrosszabb esetben pedig személyi sérüléssel is járhat. Ha egy raklap annyira sérült, hogy már nem lehet használni, akkor elkerülhetetlen a leselejtezés és újabb darabok beszerzése. Azonban van még egy lehetőség, ha nem teljesen menthetetlen az eszköz, ez pedig a raklap javítás!

Meglepően kevesen gondolnak a raklap javításra, vagy csak nem tudják, hogy ez egyáltalán egy működőképes alternatíva. Pedig a végeredmény egy tartós és minőségi eszköz is lehet, ha egy megbízható céget kérünk fel a munka elvégzésére, de épp ezért fontos, hogy csak javítási engedéllyel rendelkező vállalkozást válasszunk!  A raklap javítás után gyakorlatilag ugyan olyan strapabíró raklapot kapunk, mintha egy újat vásároltunk volna, viszont az újnak csupán a töredékéért, ami lássuk be nagyobb mennyiségnél nem utolsó szempont. De mikor lehet opció a raklap javítás, mi az, ami még megmenthető és nem kidobásra ítélt? Ha a használat során eltört egy-egy elem, esetleg a szögek kimozdultak a helyükről, még abszolút nincs minden veszve! A raklap javítás alkalmával a törött elemeket kicserélik, a szögeket korrigálják vagy igény szerint kicserélik, de az olvashatatlan jelzések besütésére is van lehetőség.

Ha Ön is szeretné maximálisan kihasználni a raklapjainak élettartamát és újabbak vásárlása helyett a raklap javítás mellett döntött, akkor vegye igénybe hivatalos raklapjavító cégünk szolgáltatását! EUR/UIC és EPAL javítási engedéllyel rendelkezünk, tőlünk garantáltan tartós és minőségi munkára számíthat! Ha kérdései vannak vagy személyre szabott ajánlatot szeretne tőlünk kérni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon közzétett elérhetőségein bármelyikén!

Raklapvásárlás: termeljen profitot a használt, Önnek már szükségtelen raklapokból!

A legtöbb ipari területen gyakran okoz gondot a nagy mennyiségű raklap, ugyanis egy idő után egyszerűen képtelenség őket megfelelően elhelyezni, tárolni a területen, ráadásul az esetek többségében ilyen jelentős számban nincs is szükség ennyi darabra. Ilyenkor sokan azt gondolják, hogy csakis az a megoldás, hogy a felesleges mennyiséget elégetik vagy kidobják, pedig van ennél egy sokkal előnyösebb és okosabb megoldás, mégpedig, ha az érintettek a raklap felvásárlást választják.

A raklap felvásárlásnak a legnagyobb előnye, hogy nem csupán megszabadulhatnak az ipari vállalkozások a feleslegessé vált palettáktól, hanem még plusz bevételre is szert tehetnek. A raklap felvásárlással elkerülhető a pazarlás, valamint az, hogy a nagy mennyiségű paletták tárolásáért bérleti díjat kelljen fizetni. Manapság a legtöbb tároló helyiségért mélyen a pénztárcájukba kell nyúlniuk az ügyfeleknek, ez pedig hosszú távon rendkívül megterhelő tud lenni.

A raklap felvásárlással gyorsan és egyszerűen szabadulhat meg az ipari vállalkozás a felesleges mennyiségtől, így nem kell még hosszú éveken át rakosgatni, tárolni azokat. A raklapokért kapott összeget végül a vállalkozás fejlesztésére, bővítésre tudja majd fordítani, ami pedig könnyen a termékek és a szolgáltatások javára váltható. Tehát a raklap felvásárlásnak üzleti előnyei is vannak, amiket mindenképp érdemes kihasználni, hiszen így a cég stabil helyet biztosíthat magának a piacon.

Ha Ön a raklap felvásárlással kapcsolatban a valóban jó ajánlatot keresi, ne kutasson tovább, hanem forduljon hozzánk bizalommal! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleinknek olyan ajánlatot adjunk a palettákra, amire azonnal rá tudnak bólintani. Cégünkkel rengeteg anyagi tehertől, szervezési feladattól megszabadulhat. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és élne az eladás lehetőségével, vagy kérdései lennének a raklap felvásárlással kapcsolatban, keressen bennünket elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére! 

Milyen előnyei vannak a raklap felvásárlásnak?

Sok olyan használati tárgy van jelen a mindennapokban, amiket nem csak egyszer használatosra terveztek. Hosszú ideig lehet őket használni, anélkül, hogy tönkremennének, de amikor már nincs rájuk szükségünk, még akkor is jó állapotban lehetnek ahhoz, hogy gazdát cserélve, továbbra is el tudják látni az eredeti funkciójukat. A raklapok is ilyen használati tárgyak, amiket első sorban a raktározás és szállítás területén alkalmaznak már régóta. Ezek az eszközök megkönnyítik a nagyobb méretű vagy nehezebb súllyal rendelkező áruknak a pakolását, hiszen nem kell egyenként rakosgatni őket, hanem egyszerre, gépekkel is áthelyezhetőek egyik pontból a másikba.

A raklapok tehát értékes kiegészítők, amiket érdemes addig használni, ameddig csak lehet. Ez praktikus és nem utolsó sorban környezetbarát hozzáállás is. Ezeket a szempontokat is szem előtt tartva foglalkozunk raklapvásárlással. Cégünk tehát nem csak eladja ezeket az eszközöket, de szívesen fogadja azokat máshonnan is. Amennyiben Ön használt raklapokkal rendelkezik, ajánljuk figyelmébe a raklapvásárlással kapcsolatos szolgáltatásainkat!

A raktárban már nincs elég hely a használaton kívüli raklapok tárolására? Szeretne újakat vásárolni, de nem akarja szemétre dobni a régieket, hiszen azok még jó állapotban vannak? Létezik más lehetőség is a használt eszközök számára, mint a szemétbe dobás vagy a bedarálás: a raklapvásárlás! Ami Önnek már csak felesleges kacat, az másnak még értékes és hasznosítható termék.

A raklapvásárlás előtt kollégáink átvizsgálják a használt termékeket és felmérik azok állapotát. A vizsgálat során kapott adatok alapján meghatározzák az értéküket és árajánlatot adnak a raklapvásárlásra. Váltsa pénzre a már nem használt raklapjait és termeljen belőlük profitot egyszerűen és gyorsan!

Lépjen velünk kapcsolatba honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén és érdeklődjön a raklapvásárlás részleteiről! Kollégáink szívesen nyújtanak Önnek bővebb tájékoztatást.

Raklap felvásárlással is állunk rendelkezésére!

Az újrahasznosítás sok esetben kifizetődő ötlet. Nem kell mindent meggondolatlanul kidobni a szemétbe és újat vásárolni, mert sokszor jobban járunk, mint gondolnánk. Ön például még pénzt is kereshet a használt raklapjain, ha ahelyett, hogy a szemétbe dobná őket, inkább eladja.

Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg a raklap felvásárlással kapcsolatos szolgáltatásainkat! Ön csak jól járhat ezzel a lehetőséggel, hiszen pénzt kap olyasmiért, ami már használt és mások számára talán nem is ér semmit. Pedig a raklap felvásárlásnak megvan a maga haszna! Mi úgy gondoljuk, hogy megéri használt raklapot venni és eladni is, mert egy ilyen áruval mindkét fél jól jár. Aki eladja, az azért jár jól, mert hasznot húz belőle, aki pedig megvásárolja, az szintén előnyöket tapasztalhat meg a későbbiekben. Gyakori például, hogy kezdő vállalkozások ezt a megoldást választják és később, amikor már beindult a cég, akkor vásárolnak újakat. Egy használt raklap jó vétel, mert nem kell teljes árat fizetni egy új állapotú termékért, ezzel spórolhat a tulajdonos és más egyébre is költheti az így megtakarított pénzt. Ez egy éppen induló cég esetében sokat számíthat, hiszen ilyenkor fontos az erőforrások maximális kihasználása. A régebbi raklapok egy kis tisztítás és javítás után biztonsággal használhatóak.

Amennyiben raklap felvásárlással kapcsolatban szívesen megtudna többet, keressen fel minket bizalommal! Szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást arról, hogy milyen termékeket tartunk érdemesnek arra, hogy felvásároljuk és mit veszünk fgyelembe a raklapok átvizsgálása során. Természetesen a raklap felvásárlás csak akkor valósulhat meg, ha a termék még valóban használható, és még gond nélkül tudja teljesíteni a feladatát. Lépjen kapcsolatba cégünkkel a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén és keresse kollégáinkat a raklap felvásárlással kapcsolatban! Ha azt szeretné, hogy ne érjék csalódások, akkor javasoljuk, hogy informálódjon minél előbb a raklap felvásárlás részleteiről!

Felszámolja vállalkozását? Keressen minket raklap felvásárlásért!

Amikor egy cég valamilyen okból kifolyólag felszámolás alá kerül, előfordul, hogy bizonyos munkaeszközöktől, berendezésektől a tulajdonosok szeretnének megválni, mivel azokra már a jövőben nem lesz szükség. Ezektől az esetek többségében eladás útján válnak meg, hiszen a plusz pénz mindig jól jön. Ha vállalkozása is felszámolás alatt van, és az évek során jelentős mennyiségű raklap halmozódott fel, keressen bennünket, és ismerje meg a raklap felvásárlás részleteit!

Sok vállalkozó egy ilyen helyzetben egyszerűen nem tud mit kezdeni a felhalmozódott raklapokkal. Az érintettek közül mindenki a maga módján igyekszik megszabadulni tőlük: továbbadják ingyen másnak, kidobják, vagy egyszerűen csak ott hagyják a telephelyen és a következő tulajdonosra bízzák a raklapok sorsát. A felsorolt helyzetek közül egyik sem túlságosan előnyös megoldás, hiszen ezek a raktári eszközök egykor pénzbe kerültek, ezért hatalmas luxus ennyire könnyelműen megválni tőlük. A raklap felvásárlással megtérül a korábban felhasznált anyagi keret, így semmiképp sem érezheti úgy, hogy kárba ment a befektetett pénze. A raklap felvásárlással szabályosan, kellemetlenségek nélkül adhat túl a munkához használt eszközökön, így emiatt is érdemes szolgáltatásunkat választania.

Garantáljuk, hogy a raklap felvásárlás meg fogja érni Önnek, hiszen a legjobb ajánlatot biztosítjuk az átvétel során. Értelemszerűen minél jobb állapotban vannak a raklapok, annál többet érnek, viszont akkor se bánkódjon, ha van hibás darab is köztük, ugyanis azokat a raklapokat is felvásároljuk.

Tapasztalja meg Ön is a raklap felvásárlás előnyeit, tegyen szert előnyökre még egy cégfelszámolás esetében is! Ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatásunkkal biztosan elégedett lesz. Amennyiben kérdései lennének a raklap felvásárlással kapcsolatban, vagy már eldöntötte, hogy velünk köt üzletet, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén! Kollégáink mindenben a rendelkezésére fognak állni!

Jelentős mennyiségű raklappal rendelkezik? Gondoljon a raklap eladásra!

Bizonyos vállalkozásokban az évek során jelentős mennyiségű raklap gyűlhet fel. Az, hogy ekkora mennyiség marad meg a különböző cégeknél, mindenképp annak köszönhető, hogy a raklapok értékesek és hasznosak, így senki nem akarja őket kidobni. Egy adott mennyiség felett viszont már rendkívül megterhelő a raklapok tárolása, hiszen ahhoz, hogy később is rendeltetésszerűen használhatóak legyenek, megfelelő tárolási körülményeket kell nekik biztosítani. Ha az Ön vállalkozásának telephelyén is jelentős mennyiség található a raklapokból, viszont nem áll a rendelkezésére megfelelő tárolóhelyiség, és nem szeretné a munkaterületen elhelyezni őket, ne hagyja tönkremenni, hanem inkább gondoljon a raklapok eladására!

A raklapok eladásával értelemszerűen több előnyre is szert tehet. Egyrészt nem kell megteremtenie a körülményeket az eszközök tárolásához, másrészt pluszt jövedelemre is számíthat, hiszen az értékes raklapokért jelentős összeget kaphat. Természetesen ahhoz, hogy ez igaz legyen, hibátlan állapotúnak kell lenniük, azonban az se baj, ha javításra szorulnak, viszont akkor értelemszerűen kevesebbet érnek.

Ha úgy dönt, hogy eladja a raklapokat, és ezért felkeresne bennünket, mi minden tényezőt figyelembe veszünk az átvételkor. Megtekintjük az eladni kívánt raklapok állapotát és a mennyiségüket, majd annak megfelelően szabjuk meg az átvételi árakat. Garantáljuk, hogy ajánlatunknak köszönhetően nem fogja megbánni a raklap eladás melletti döntését!

A raklap eladással nem érdemes várnia, ugyanis, ha egy bizonyos mennyiségen felül nem használja a többi raklapot, akkor hiába teremti meg a megfelelő körülményeket a tároláshoz, az idő múlása is megviselheti őket, így Ön jelentős összegtől eshet el. Válassza az okos döntést, éljen a raklap eladás lehetőségével! Ha felkeltette érdeklődését a raklap eladás, esetleg javíttatni, vagy vásárolni szeretne, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Miért érdemes a raklap javítás mellett dönteni?

A raklapoknak sokat ki kell bírniuk, hiszen nem ritka, hogy nagy súlyú tárgyakat pakolnak rájuk. Állandó használatban vannak, aminek eredményeképpen idővel megmutatkoznak rajtuk az elhasználódás jelei. Az állandó pakolás, ütődések, súrlódások hatására kopások keletkeznek a felületükön, de az is előfordulhat, hogy megsérülnek, eltörnek, megrepednek.

A sérült raklapokat azonban nem kell azonnal hulladéknak nyilvánítani, hiszen raklap javítással szinte új formába kerülnek. A raklapokat megjavíttatni sokkal költséghatékonyabb döntés, mintsem vadonatújakat vásárolni, hiszen az jóval több pénzbe kerülne. Nem beszélve arról, hogy így eredményesebben védjük a környezetünket is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és döntsön a praktikus raklap javítás mellett! Szakembereink rövid határidővel dolgoznak és kedvező áron valósággal újjá varázsolják a sérült, régi raklapokat. Sarkalás, talp fózolás, szögek ellenőrzése és cseréje, törött fa elemek kicserélése – nekünk egyik sem akadály!

Elérhetőségeinken tájékozódhat a részletekről, keressen minket bátran!

Raklapvásárlás kedvező áron, megbízható helyről? Jó helyen jár!

Jó pár évig raklapokkal szinte csak raktári, vagy építési területen találkozhattak az emberek, azonban az emberi elme határtalan kreativitással rendelkezik, így manapság a raklapokat nemcsak az említett helyeken használnak fel, hanem bútorokat is készítenek belőlük, vagy kerítéselemként alkalmazzák őket. Ha Önnek is szüksége van a praktikus és masszív fa elemekre, vásároljon raklapot kínálatunkból!

A raklapvásárlás nálunk kedvező feltételekkel történik, emellett gondot fordítunk a termékek minőségére és tartósságára is, így tökéletes darabokat szerezhet be tőlünk, amik felhasználása csakis az Ön igényeitől és elképzeléseitől függ. Raklapjaink magas színvonalukat a megfelelő felületkezelésnek köszönhetik, így évek múltán is tökéletesen ellenállnak bármilyen időjárási, vagy fizikai tényezőnek.

Vásároljon raklapot választékunkból, és valósítsa meg elképzeléseit! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Miért bízza profikra a raklapjavítást?

A legtöbb ember nem is sejti, hogy a raklapokat nem kell azonnal eldobni, ha sérülés található rajtuk, ugyanis raklapjavítással minden orvosolható. Ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen, mindenképp profikra kell bízni a raklapjavítást; így nem csak a raklap lesz újra használható, de spórolni is lehet vele!

Ha profikra bízza a raklapjavítást, olyan állapotban kaphatja vissza az eszközöket, mintha újonnan vásárolta volna, így nem kell a pótlásukról sem gondoskodnia, ugyanis a szakember által kivitelezett raklapjavítással újra betölthetik rendeltetésszerű szerepüket. A raklapjavítással nem csak időt és energiát spórolhat, hanem az anyagiak terén is előnyökre tehet szert, hiszen a javítási szolgáltatás sokkal kedvezőbb áron elérhető, mintha újra megvásárolná a raklapokat. 

Ha Önnek is felkeltette érdeklődését a raklapjavítás, és szeretné ennek előnyeit megtapasztalni, illetve jelentős összeget megspórolni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken! A minőségi szolgáltatást garantáljuk!

Miért forduljon hozzánk, ha raklap vásárlásról van szó?

A raklapok számtalan területről elengedhetetlenek, elég csak a nagykereskedések raktárhelyiségeire gondolni, emellett pedig már különböző magáningatlanokban is megjelentek, mint praktikus bútorok. Mivel ennyire központi szerepet töltenek be nap, mint nap számtalan területen, bizonyos idő után gondoskodni kell a pótlásukról, azonban az emberek a legkedvezőbb feltételekkel szeretnének raklapot vásárolni. Ilyen ajánlatokat nehéz találni, Önnek viszont nem kell hosszas kutatásokba bocsátkoznia, ugyanis nálunk valóban kedvező feltételekkel bonyolíthatja a raklap vásárlást.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a raklapok átszövik a hétköznapokat és a rendszeres használatbavételük egy idő után meglátszik szerkezetükön, a lehető legkedvezőbb ajánlat keretein belül biztosítjuk a raklap vásárlást az ügyfelek számára, így többé nem jelenthet problémát a praktikus eszközök pótlása. Bizonyos esetekben egyedi árajánlatot is biztosítunk az ügyfelek számára, erről azonban érdemes már előzetesen érdeklődni, így a kifizetéskor nem érheti meglepetés a vételárat illetően.

Az árak mellett azzal is szeretnénk kedvezni az ügyfeleknek, akik minket választanak a raklap vásárláshoz, hogy olyan termékeket kínálunk, amelyek egyhamar nem mennek tönkre. Így időt, energiát és nem utolsó sorban jelentős összeget is megspórolhat, hiszen nem kell hosszú ideig azzal foglalkoznia, hogy pótolja raktárhelyiségéből az eszközöket. Termékeink korszerű alapanyagok és technológia alkalmazásával kerülnek legyártásra, vagyis biztosan nem csalódhat az általunk biztosított raklapokban. Ezzel kapcsolatban fontosnak tartjuk azt is megemlíteni, hogy az átlagos tulajdonságokkal bíró termékeken felül nálunk olyan raklapokat is vásárolhat, amelyek speciális méretűek, így könnyedén a munkakörülményekhez igazíthatja a beszerzést.

Ha raklap vásárláshoz keresi az ideális partnert, forduljon hozzánk bátran, hiszen a hosszú évek tapasztalatának köszönhetően valóban minőségi termékeket biztosítunk, kedvező áron! A beszerzéshez és kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Amikor stabil alapokra van szükség, akkor megoldás a Beho-Palett raklap.

Minőségi, precíz munka

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.

További információk

Beho-Palett Kft. | Telefon: +36-30/852-3402 | E-mail: beho@beho-palett.hu | Cím: 1211 Budapest, Csőhegesztő utca 2.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!