Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.

További információk

Szolgáltatások

Hivatalos Raklap Bérjavítás 

EUR/UIC és EPAL  javítási engedéllyel rendelkező hivatalos raklapjavító cég vagyunk. Számunkra a megbízhatóság és a minőség a legfontosabb, több mint 50 partnercégünk megelégedésére.

Kérje egyénre szabott ajánlatát kollégáinktól hétköznaponként, nyitvatartási időben(H-P:7-18) a +36308523402-es telefonszámon, vagy emailben a beho@beho-palett.hu-n.

Cégünknek fontos a minőség, keressen minket bizalommal.
Raklap Adás/Vétel

Hétköznaponként, nyitvatartási időben(H-P:7-18) várjunk szeretettel ha raklapra van szüksége, illetve, ha eladó raklappal rendelkezik.

Megrendelés előtt érdeklődjön szabad árukészletünkről a +36308523402-es telefonszámon.

  
Ha érdeklődne szolgáltatásaink felől, akkor

Miért érdemes a raklap javítás mellett dönteni?

A raklapoknak sokat ki kell bírniuk, hiszen nem ritka, hogy nagy súlyú tárgyakat pakolnak rájuk. Állandó használatban vannak, aminek eredményeképpen idővel megmutatkoznak rajtuk az elhasználódás jelei. Az állandó pakolás, ütődések, súrlódások hatására kopások keletkeznek a felületükön, de az is előfordulhat, hogy megsérülnek, eltörnek, megrepednek.

A sérült raklapokat azonban nem kell azonnal hulladéknak nyilvánítani, hiszen raklap javítással szinte új formába kerülnek. A raklapokat megjavíttatni sokkal költséghatékonyabb döntés, mintsem vadonatújakat vásárolni, hiszen az jóval több pénzbe kerülne. Nem beszélve arról, hogy így eredményesebben védjük a környezetünket is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és döntsön a praktikus raklap javítás mellett! Szakembereink rövid határidővel dolgoznak és kedvező áron valósággal újjá varázsolják a sérült, régi raklapokat. Sarkalás, talp fózolás, szögek ellenőrzése és cseréje, törött fa elemek kicserélése – nekünk egyik sem akadály!

Elérhetőségeinken tájékozódhat a részletekről, keressen minket bátran!

Raklapvásárlás kedvező áron, megbízható helyről? Jó helyen jár!

Jó pár évig raklapokkal szinte csak raktári, vagy építési területen találkozhattak az emberek, azonban az emberi elme határtalan kreativitással rendelkezik, így manapság a raklapokat nemcsak az említett helyeken használnak fel, hanem bútorokat is készítenek belőlük, vagy kerítéselemként alkalmazzák őket. Ha Önnek is szüksége van a praktikus és masszív fa elemekre, vásároljon raklapot kínálatunkból!

A raklapvásárlás nálunk kedvező feltételekkel történik, emellett gondot fordítunk a termékek minőségére és tartósságára is, így tökéletes darabokat szerezhet be tőlünk, amik felhasználása csakis az Ön igényeitől és elképzeléseitől függ. Raklapjaink magas színvonalukat a megfelelő felületkezelésnek köszönhetik, így évek múltán is tökéletesen ellenállnak bármilyen időjárási, vagy fizikai tényezőnek.

Vásároljon raklapot választékunkból, és valósítsa meg elképzeléseit! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Miért bízza profikra a raklapjavítást?

A legtöbb ember nem is sejti, hogy a raklapokat nem kell azonnal eldobni, ha sérülés található rajtuk, ugyanis raklapjavítással minden orvosolható. Ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen, mindenképp profikra kell bízni a raklapjavítást; így nem csak a raklap lesz újra használható, de spórolni is lehet vele!

Ha profikra bízza a raklapjavítást, olyan állapotban kaphatja vissza az eszközöket, mintha újonnan vásárolta volna, így nem kell a pótlásukról sem gondoskodnia, ugyanis a szakember által kivitelezett raklapjavítással újra betölthetik rendeltetésszerű szerepüket. A raklapjavítással nem csak időt és energiát spórolhat, hanem az anyagiak terén is előnyökre tehet szert, hiszen a javítási szolgáltatás sokkal kedvezőbb áron elérhető, mintha újra megvásárolná a raklapokat. 

Ha Önnek is felkeltette érdeklődését a raklapjavítás, és szeretné ennek előnyeit megtapasztalni, illetve jelentős összeget megspórolni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken! A minőségi szolgáltatást garantáljuk!

Miért forduljon hozzánk, ha raklap vásárlásról van szó?

A raklapok számtalan területről elengedhetetlenek, elég csak a nagykereskedések raktárhelyiségeire gondolni, emellett pedig már különböző magáningatlanokban is megjelentek, mint praktikus bútorok. Mivel ennyire központi szerepet töltenek be nap, mint nap számtalan területen, bizonyos idő után gondoskodni kell a pótlásukról, azonban az emberek a legkedvezőbb feltételekkel szeretnének raklapot vásárolni. Ilyen ajánlatokat nehéz találni, Önnek viszont nem kell hosszas kutatásokba bocsátkoznia, ugyanis nálunk valóban kedvező feltételekkel bonyolíthatja a raklap vásárlást.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a raklapok átszövik a hétköznapokat és a rendszeres használatbavételük egy idő után meglátszik szerkezetükön, a lehető legkedvezőbb ajánlat keretein belül biztosítjuk a raklap vásárlást az ügyfelek számára, így többé nem jelenthet problémát a praktikus eszközök pótlása. Bizonyos esetekben egyedi árajánlatot is biztosítunk az ügyfelek számára, erről azonban érdemes már előzetesen érdeklődni, így a kifizetéskor nem érheti meglepetés a vételárat illetően.

Az árak mellett azzal is szeretnénk kedvezni az ügyfeleknek, akik minket választanak a raklap vásárláshoz, hogy olyan termékeket kínálunk, amelyek egyhamar nem mennek tönkre. Így időt, energiát és nem utolsó sorban jelentős összeget is megspórolhat, hiszen nem kell hosszú ideig azzal foglalkoznia, hogy pótolja raktárhelyiségéből az eszközöket. Termékeink korszerű alapanyagok és technológia alkalmazásával kerülnek legyártásra, vagyis biztosan nem csalódhat az általunk biztosított raklapokban. Ezzel kapcsolatban fontosnak tartjuk azt is megemlíteni, hogy az átlagos tulajdonságokkal bíró termékeken felül nálunk olyan raklapokat is vásárolhat, amelyek speciális méretűek, így könnyedén a munkakörülményekhez igazíthatja a beszerzést.

Ha raklap vásárláshoz keresi az ideális partnert, forduljon hozzánk bátran, hiszen a hosszú évek tapasztalatának köszönhetően valóban minőségi termékeket biztosítunk, kedvező áron! A beszerzéshez és kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Amikor stabil alapokra van szükség, akkor megoldás a Beho-Palett raklap.

Beho-Palett Kft. | Telefon: +36-30/852-3402 | E-mail: beho@beho-palett.hu | Cím: 1211 Budapest, Csőhegesztő utca 2.