Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.

További információk

Használt EUR raklapok

Mérete: 800mm x 1.200 mm x 144 mm
Max teherbírása: 1500 kg

Kategóriák:

  • Világos, használt EUR/EPAL raklap 
  • Szürke, használt EUR/EPAL raklap
  • Egyutas raklap
  • Speciális méretü egyutas raklap
Használt gitter box

Mérete: Külső: 1.240 mm x 835 mm x 970 mm
               Belső: 1.200 mm x 800 mm x 970 mm

Max teherbírása: 1500 kg

Súlya: 85 kg
Használt ADR-es hordó

200 literes méretbenKérje egyénre szabott ajánlatát kollégáinktól hétköznaponként, nyitvatartási időben(H-P:7-18) a +36308523402-es telefonszámon, vagy emailben a beho@beho-palett.hu-n.Érdeklődne termékeink felől?

Döntsön a használt raklapok mellett!

A raklapokat rendeltetésszerűen szállításra, árumozgatásra használják. A jól megválasztott raklapok alkalmazásának köszönhetően a logisztikai feladatok is sokkal gördülékenyebbé válnak, de akár spórolhatunk is velük. Hogyan lehet lefaragni a költségekből a raklapok segítségével? Természetesen úgy, hogy megnézzük, mit és mennyiért vásárolunk?

Nem feltétlenül kell vadonatúj raklapot vásárolni teljes áron, hiszen bizonyos esetekben a használt raklap is ugyanolyan jó megoldásnak bizonyul. A megkímélt állapotban lévő használt raklapoknak még van jövője. Erős, strapabíró, ugyanakkor bejáratott eszközökről van szó.

Keressen fel minket bizalommal, amennyiben úgy döntött, hogy szeretne okosan spórolni, és érdeklik a használt raklapok! Termékkínálatunkban többfajta raklap található, Önnek csak el kell döntenie, hogy pontosan milyen típusra és hány darabra van szüksége, majd pedig leadni nekünk a rendelését! Vásároljon kedvező áron, megkímélt állapotú, használt raklapokat, és spóroljon velünk!

A részletekkel kapcsolatban bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az EUR raklapokról néhány szóban

Napjaink legnépszerűbb raklaptípusai az EUR raklapok. Arról ismerhetők fel, hogy a jobb alsó részükön egy EUR, a baloldali saroklábon pedig  az EPAL felirat látható. A középső lábon találjuk a gyártási kódjukat.  

Az EUR raklapok összesen 78, meghatározott sorrendben bevert, adott típusú szöget tartalmaznak. A penészesedés megakadályozása érdekében csak száraz fából készíthetőek. A raklapok körülbelül 20-25 kg súlyúak, méretük 800 x 1200 mm, teherbírásuk pedig óriási, megközelítőleg 1500 kg.

Két típusuk van, szürke színű és világos raklap. Teherbírásuk nem különbözik, azonban az élelmiszeriparban csak világos raklap használható, illetve ezt használják fel raklap bútorok készítéséhez is.

Raklapokat szeretne vásárolni? Válassza Ön is a népszerű EUR raklapokat, és keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén! Széles termékválasztékkal várjuk új és használt raklapokból, valamint szívesen állunk rendelkezésére raklap javítással kapcsolatban is!


Veszélyes anyagok szállításához való ADR-es hordók verhetetlen áron!

Aki veszélyes anyagokkal foglalkozik, biztosan tisztában van vele, hogy az ide vonatkozó szabályok és ellenőrzések is nagyon szigorúak, és súlyos büntetést von maga után a legapróbb szabály be nem tartása is. Az ADR szabályozás, vagyis a Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás 1957-ben, Genfben jött létre. Rögzítésre került benne többek között az anyagok elhelyezésének módja, vagyis, hogy milyen anyag miben tárolható és szállítható.

A cégünk által kínált ADR-es hordók minden szabálynak eleget tesznek, használatukkal maximálisan biztonságos szállítás válik lehetővé. ADR-es hordóink most rendkívüli áron kaphatók, és kérésre egyéni árajánlatot készítünk, ezért érdemes egyszerre akár nagyobb mennyiséget is vásárolni.

ADR-es hordókra lenne szüksége? Keressen fel minket bizalommal, és kérje egyéni árajánlatunkat elérhetőségeink egyikén! Gondoskodjon a biztonságos tárolásról, illetve szállításról velünk!

Hová valók a világos raklapok?

A raklapok jelen vannak a legtöbb üzletben, raktárban, tároló helyiségben, boltban, de találkozni velük olyan helyeken is, mint a piac, a kávézók, a magán házak. A raklapok kiválóan alkalmasak arra, hogy az eredetileg nekik szánt feladatot ellássák, vagyis árut, termékeket szállítsanak, tároljanak rajtuk, de arra is nagyszerűek, hogy alternatív módon használják fel őket.

A raklapok többfélék is lehetnek, de egy Eur/Epal raklappal biztosan nem jár rosszul senki, aki megbízható raklapot szeretne vásárolni. Miről lehet felismerni egy Eur/Epal raklapot? A raklapon egyértelműen ott szerepelnek a jelzések, kódok és feliratok, amik tanúsítják, hogy a raklap honnan származik. Egy ilyen raklapot javításkor is csak hasonló raklapból származó elemmel lehet kiegészíteni, csak így tudja megőrizni a hitelességét.

Egy raklap nemcsak a szabványnak megfelelő, ellenőrzött forrásból származó termék lehet, hanem megkülönböztethető szín szerint is. Léteznek sötétebb árnyalatú darabok és világos raklapok is. Mi a különbség  kettő között, mikor nem mindegy, hogy milyen színű, illetve árnyalatú raklapot használ valaki? Nos, a világos raklapokat meghatározott területen használják. Természetesen minden Eur/Epal raklap nagy teherbírású, erős és strapabíró, amit hosszú távon ki lehet használni, de a világos raklapokat ezen kívül a színük miatt is alkalmazzák. Az élelmiszeripar az a terület, ahol kifejezetten előírás, illetve követelmény az, hogy világos raklapokra kerüljön az áru. Az élelmiszeriparon kívül a gyógyszeripar is a világos raklapokat részesíti előnyben, de a logisztika is előszeretettel használja őket. A világos raklapokat rendeltetési helyükön kívül bútorként, díszként, kiegészítőként is fel lehet használni, mert világos színük dekoratív és jól kontrasztba állítható más színekkel.

Amennyiben világos raklapok iránt érdeklődik, ne hagyja ki az ajánlatunkat! Keressen meg minket bizalommal, és vásároljon kedvező áron használt raklapokat! Ha több információra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!

Beho-Palett Kft. | Telefon: +36-30/852-3402 | E-mail: beho@beho-palett.hu | Cím: 1211 Budapest, Csőhegesztő utca 2.