Telefon:+36-70/310-8294
E-mail:beho@beho-palett.hu
Raklap vásárlás és minden, ami raklappal kapcsolatos!

Rólunk

Cégünk 2012-ben alakult, mely alaptevékenységeként EUR raklapok javításával, kereskedésével foglalkozik. A piac igényeit figyelembe véve speciális méretű egyutas raklapok készítésével is foglalkozunk.

Telephelyünk

A Csepel művek területén több mint 7000m2-en helyezkedik el, a Csőhegesztő u. 2-szám alatt.

Raklap vásárlásRaklap vásárlás és minden, ami raklappal kapcsolatos!

Raklap vásárlás és eladás, minden, ami raklap! A raklapokkal kapcsolatos tevékenységek mindegyikével foglalkozunk!

raklapok vásárlása az egyik kiemelt tevékenységünk. Jó állapotú, kisebb javítást igénylő, újszerű raklapokat vásárolunk, a raklapokért pedig korrekt árat fizetünk. Ehhez kapcsolódóan a szolgáltatásainkat raklap eladással is kibővítettük. A termék kínálatunkban a megbízható forrásból beszerezett, ellenőrzött állapotú raklapok találhatóak meg. Raklap típus alapján, méret és mennyiség szerint tud tőlünk raklapot rendelni.

A meglévő raklapok javítását is vállaljuk! Ha a raklapjai lecserélése helyett szeretné a hibás darabokat megjavíttatni, akkor abban is állunk a rendelkezésére! Itt még mindig nincs vége a cégünk szolgáltatásainak, ugyanis a méretre gyártott, egyutas raklapok gyártását is meg tudja rendelni a csapatunktól!

A raklap kereskedésünk nyitva áll Ön előtt, ha raklapokkal kapcsolatos szolgáltatások iránt érdeklődik, vásárolni vagy eladni szeretne! Várjuk a telephelyünkön!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.