Telefon:+36-70/310-8294
E-mail:beho@beho-palett.hu

Használt EUR raklapokHasznált EUR raklapok

Mérete: 800mm x 1.200 mm x 144 mm
Max teherbírása: 1500 kg

Kategóriák:

  • Világos, használt EUR/EPAL raklap 
  • Szürke, használt EUR/EPAL raklap
  • Egyutas raklap
  • Speciális méretü egyutas raklap
Használt gitter boxHasznált gitter box

Mérete: Külső: 1.240 mm x 835 mm x 970 mm
               Belső: 1.200 mm x 800 mm x 970 mm

Max teherbírása: 1500 kg

Súlya: 85 kg
Használt ADR-es hordóHasznált ADR-es hordó

200 literes méretbenKérje egyénre szabott ajánlatát kollégáinktól hétköznaponként, nyitvatartási időben(H-P:7-16) a +36703108294-es telefonszámon, vagy emailben a beho@beho-palett.hu-n.Érdeklődne termékeink felől?

Használt EUR raklapokra van szüksége kedvező feltételekkel? 

Használt EUR raklap

Manapság rengeteg vállalkozásnál alkalmaznak EUR raklapokat, különösen azoknál a cégeknél, ahol közúti vagy vasúti szállítmányozással foglalkoznak. Ezekhez a raklapokhoz sok vállalkozás szeretne kedvező áron hozzájutni. Ez legfőképp az induló cégekre jellemző, hiszen kezdéskor rengeteg kiadással kell számolni, ezért érthető, hogy valamilyen módon lefaragnának a költségekből. Amennyiben Ön is szeretne hozzájutni kedvező áron EUR raklapokhoz, forduljon hozzánk bizalommal!

Nálunk használt EUR raklapok is elérhetők, amik ugyanolyan minőséget képviselnek, mint a vadonatúj típusok, a különbség csak a vételárukon látszik meg. Felhasználásukkal könnyedén eleget tud tenni a szabványkövetelményeknek a vasúti és közúti szállítmányozásban, így elkerülheti a kellemetlen helyzeteket. A használt EUR raklapok beszerzésével kapcsolatban ránk hosszú távon számíthat, így, ha a jövőben is szüksége lesz rájuk, bátran fordulhat hozzánk.

Tegye könnyebbé Ön is cége indulását: ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne használt EUR raklapokat vásárolni, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken

Mitől lesz egy használt raklap felhasználása környezettudatos?

használt raklap

A raklapok  évtizedek óta velünk vannak és hatékony segítséget jelentenek a raktározás területén. A raklapok első képviselőit a második világháború idején gyártották, azóta vesszük hasznukat az olyan feladatokban, mint az áruk összekészítése, egymásra pakolása, tárolása és szállítása is. Azóta viszonylag sok idő telt el, a raklapoknak új, modernebb, specifikusabban alkalmazható modelljei jelentek meg, és változott a raklapokhoz való hozzáállás is. Ma már fontos az újrahasznosítás, ami azt jelenti, hogy nem dobunk el valamit meggondolatlanul, hanem azt nézzük, hogyan lehetne még felhasználni, maximálisan kihasználni. A folyamatos gyártás, vásárlás helyett, az új modellek beszerzése helyett a régi, meglévő, használt raklapok kihasználása a cél.

Az újrahasznosítás, az új helyett a régi hasznosítása alapvető feltétele a jelen fenntarthatóságának és a jövő megtartásának. Még egy olyan, jelentéktelennek tűnő dolog is, mint amilyen a használt raklap, sokat számít ennek a célnak az elérésében. A használt raklapok esetében fontos minél hosszabb élettartamot biztosítani ezeknek az elemeknek. Ez sokszor nem könnyű, de kis odafigyeléssel meg lehet előzni a felesleges sérüléseket, elszíneződést. A fából készült használt raklapok végül visszakerülhetnek a körforgásba, mert nagyszerűen újra fel lehet használni őket. Amennyiben megfelelnek a követeményeknek, a használt raklapokat szinte 100%-ban tudják újrahasznosítani. A legtöbbjükből például faforgácslap készül. Vannak olyan használt raklapok, amik már nem alkalmasak arra, hogy új formában éledjenek újjá, például azért nem, mert túlságosan szennyezettek. Azonban ezek sem kerülnek kihasználatlanul a szemétbe, hanem felhasználják őket energia előállítására.

Látható, hogy mennyi mindenre jó egy használt raklap, amit vétek meggondolatlanul eldobni. Keressen fel minket bizalommal, amennyiben eladó használt raklapot szeretne kínálni nekünk vagy éppen ellenkezőleg, vásárolni szeretne tőlünk még nagyszerű állapotban lévő raklapokat!

Érdeklődne termékeink felől?

A használt raklapokkal rengeteget spórolhat cége számára!

használt raklap

A raklapokat alapvetően tárolásra, szállításra és árumozgatásra találták ki, így a logisztika egyik legnépszerűbb eszközei, a raklapoknak számos típusa létezik attól függően, hogy milyen célra szánják őket. Ha Ön is ezen a területen tevékenykedik, bizonyára tapasztalta már, hogy ezek sajnos fogyó eszközök a kihasználtságuk miatt, szállítás közben gyakran megsérülnek. Habár van lehetőség a javításukra, az erre engedéllyel rendelkező cégeknél, amikor már menthetetlenek mindenképpen újakat kell beszerezni. Mivel minden vállalkozás szeretné a lehető legnagyobb mértékben lecsökkenteni a kiadásait, ilyenkor gyakran merül fel az a kérdés, hogy hogyan is lehetne egy kicsit spórolni rajtuk? Nem feltétlenül kell vadonatújat vásárolnia, a jó minőségű használt raklapok éppen olyan praktikusak és biztonságosak, mint az újak, maximálisan ki fogják szolgálni cége igényeit! Természetesen csak megbízható helyről érdemes beszerezni őket, nehogy a spórolás helyett többletköltség keletkezzen az esetlegesen rossz minőségű tákolmányok miatt. Ha pedig Önnek van felesleges használt raklapja, el is adhatja őket, így egy kis plusz bevételhez juthat a felesleges tárolásuk helyett.

De nem csak a logisztikában örvend nagy népszerűségnek a használt raklap, manapság egyre divatosabb holmik készülnek belőle! Az elmúlt években nagyon elterjedtek a csináld magad bútorok, amik használt raklapokból készülnek, a spórolás jegyében. Ilyenkor általában lecsiszolják és le is festik őket, hogy teljesen új külsőt kapjanak, asztalok, ruhafogasok, cipőtartók, de még ágyak is készülhetnek raklapokból!

Cégünk EUR/UIC és EPAL javítási engedéllyel rendelkező hivatalos raklapjavító, ezért kizárólag minőségi használt raklapokat kínál, így ha nálunk vásárol garantáltan elégedett lesz! Csökkentse Ön is költségeit biztonságosan, használt raklapokkal! Ha kérdései vannak a vásárlás előtt, keressen minket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink a segítségére lesznek!

Az új és a használt raklap összehasonlítása röviden

új és a használt raklapÖrök dilemmát jelent, hogy ha az ember olyan dolgot szeretne vásárolni, amiből új és használt változat is elérhető, akkor melyiket válassza a kettő közül. Természetesen nem csak az új változat jöhet szóba, hiszen a használtnak is vannak megfontolandó előnyei és hátrányai. Ez a raklapokra is igaz.

A következőkben sorra vesszük a két típust, és részletezzük az új, valamint a használt raklapok előnyeit és hátrányait. Ezek után ki-ki maga döntheti el, hogy melyik mellett dönt, melyik típussal jár a legjobban.

Tény, hogy az új raklappal kevesebb lehet a gond. Vadonatúj, amit még soha nem használtak, a színe is szép, világos, nincsenek sérülései. Azonban számolni kell vele, hogy egy új raklapot eredeti, a használt raklapénál magasabb áron lehet megvásárolni. Az árhoz jön még a környezetvédelmi termékdíj is, ami ugyan csak néhány száz forint, de nem darabonként számolják fel, hanem kilogrammonként. Az ára nem csupán az egyetlen hátránya, hiszen minden egyes új raklap megvásárlásával támogatjuk az erdők irtását, ami pedig súlyos, a környezet elleni vétek.

Érdemes megfontolni, hogy használt raklapot vásárolunk, mert ezzel a lépéssel nagymértékben hozzájárulunk a környezet védelméhez, egy nagyon apró, de mégis létező részt vállalhatunk az erdőírtás visszaszorítása érdekében. Nem elhanyagolható szempont ez sem.

A tudatos vásárlás mellett a használt raklapok felhasználásával több pénz marad a zsebünkben, amit aztán valami másra fordíthatunk, de ezen kívül többet is vásárolhatunk belőlük, mintha teljes áron vennénk meg őket. A használt raklapok hátránya a használt állapotukból adódik: nem olyan szépek, a színük besötétedett, és nem árt őket lefertőtleníteni sem. Mégsem romhalmazként kell elképzelni őket, máskülönben nem lehetne őket eladni; épek, terhelhetőek, még évekig felhasználhatóak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a használt raklapok iránt, keressen fel minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet termékeinkről!

Mire figyeljen raklap vásárláskor?raklap vásárlás

A raklapok rendkívül fontos szerepet játszanak a logisztika területén, hiszen lehetővé teszik az áruk biztonságos szállítását és raktározását, éppen ezért nem lehet a véletlenre bízni a raklap vásárlást. Érdemes körültekintőnek lenniük a vevőknek és bizonyos tényezőket előtérbe helyezni a beszerzés során, így valóban az adott területnek és követelményeknek megfelelő raklapok kerülhetnek kiválasztásra.

Az első és legfontosabb a raklap vásárlásakor az, hogy a vevő tudja, hogy melyik típusra van szüksége. Ehhez értelemszerűen szükséges tisztában lenni azok jellemzőivel, így könnyebben, az adott körülményeknek megfelelően hozhat döntést. Manapság legtöbbször egyutas, illetve szabványméret szerint legyártott, EUR raklapokkal találkozhatnak a vásárlók. Utóbbiak arról ismerhetők fel, hogy jobboldalt egy EUR jelzés, a baloldali saroklábukon pedig az EPAL felirat látható. Méreteik alapján sem lehet összetéveszteni ezeket a típusokat, ugyanis egységesen ezek a raklapok 800 x 1200 mm-es mérettel rendelkeznek. Főként vasúti áruszállításhoz alkalmazzák ezeket a szabványtípusokat. Ezzel szemben az egyutas raklapok sokkal változatosabb, egyedibb méretekben is megtalálhatók, amelyeket többek között raktározáshoz, illetve ipari áruszállításhoz is használnak.

Ezek után azt is fontos figyelembe vennie a vásárlónak, hogy milyen területre szeretne raklapot vásárolni. Ha élelmiszeripari vagy gyógyszeripari céghez keres a vevő raklapot, mindenképp a világos színű termékekből szükséges választania, ugyanis ezek a higiéniai követelmények betartását segítik elő. Ahol nem szükséges betartani a szigorú higiéniai előírásokat vagy nincsen megkötés az árnyalattal kapcsolatban, ott megfelelőek lesznek a sötét raklapok is.

Választékunkkal könnyedén a követelményekhez és az adott munkakörülményekhez igazíthatja a raklap vásárlást. Nálunk kedvező áron vásárolhat raklapokat, emellett pedig a termékek megbízhatóságát is garantáljuk. Ha szeretne raklapot vásárolni vagy bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Érdeklődne termékeink felől?

Ha kifejezetten világos raklapot szeretne vásárolni, itt jó helyen jár!világos raklap

A raklapok sok mindenre alkalmasak, de elsősorban áruszállításkor veszik hasznukat. A raklapok kiváló alapot képeznek bármilyen áruhoz. A raklapok segítségével a szállítandó termékek könnyebben mozgathatóak, anélkül, hogy azok szétszóródnának, mértben pedig ideálisak nagyobb mennyiségű áru mozgatásához is.

Többféle típusú raklap is forgalomban van már, ennek alapján léteznek világos raklapok is. Hogy mi a különbség a világos raklapok és a sötétebb színű raklapok között? Természetesen a színükön kívül más is van még, amit különbségként érdemes megemlíteni. Az eltérés pedig éppen a színükből fakad. A világos raklapokat akkor érdemes inkább választani a sötétebb árnyalatúakkal szemben, amikor kifejezetten élelmiszeripari felhasználásra szánjuk őket. A világos szín egyszerűen jobban megfelel azoknak az elvárásoknak, amik a higiéniai követelmények betartását segítik elő. Ezért számos helyen egyenesen előírás, és kötelező az ilyen árnyalatú raklapok használata.

Amennyiben Ön megbízható világos raklapokat szeretne vásárolni, keressen meg minket bizalommal és rendeljen kínálatunkból! Kedvező árakon forgalmazzuk termékeinket, amik között minden ügyfelünk megtalálja a maga igényei számára a legmegfelelőbbet. Többféle méretben, egyedi méretezésben, változatos színekben kínáljuk raklapjainkat. Természetesen minden, általunk forgalmazott raklap el van látva a megfelelő jelzésekkel, ezáltal pedig megfelel az érvényes EU szabványoknak, tehát szabályosan felhasználható. Cégünknél a vadonatúj raklapok mellett használtakat is lehetőség van megrendelni, amelyek még kedvezőbb áruk miatt bizonyulnak jó választásnak. Sötét vagy világos raklapok, használtak vagy újak? Legyen Ön is elégedett ügyfeleink egyike, hogy ne kelljen a kelleténél többet foglalkoznia a raklapok problémájával! Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink ​egyikén és tájékozódjon a részletekről, kérdezzen bátran világos raklapjainkról és egyéb termékeinkről, szolgáltatásainkról is!

Döntsön a használt raklapok mellett!használt raklap

A raklapokat rendeltetésszerűen szállításra, árumozgatásra használják. A jól megválasztott raklapok alkalmazásának köszönhetően a logisztikai feladatok is sokkal gördülékenyebbé válnak, de akár spórolhatunk is velük. Hogyan lehet lefaragni a költségekből a raklapok segítségével? Természetesen úgy, hogy megnézzük, mit és mennyiért vásárolunk?

Nem feltétlenül kell vadonatúj raklapot vásárolni teljes áron, hiszen bizonyos esetekben a használt raklap is ugyanolyan jó megoldásnak bizonyul. A megkímélt állapotban lévő használt raklapoknak még van jövője. Erős, strapabíró, ugyanakkor bejáratott eszközökről van szó.

Keressen fel minket bizalommal, amennyiben úgy döntött, hogy szeretne okosan spórolni, és érdeklik a használt raklapok! Termékkínálatunkban többfajta raklap található, Önnek csak el kell döntenie, hogy pontosan milyen típusra és hány darabra van szüksége, majd pedig leadni nekünk a rendelését! Vásároljon kedvező áron, megkímélt állapotú, használt raklapokat, és spóroljon velünk!

A részletekkel kapcsolatban bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az EUR raklapokról néhány szóban

EUR raklapNapjaink legnépszerűbb raklaptípusai az EUR raklapok. Arról ismerhetők fel, hogy a jobb alsó részükön egy EUR, a baloldali saroklábon pedig  az EPAL felirat látható. A középső lábon találjuk a gyártási kódjukat.  

Az EUR raklapok összesen 78, meghatározott sorrendben bevert, adott típusú szöget tartalmaznak. A penészesedés megakadályozása érdekében csak száraz fából készíthetőek. A raklapok körülbelül 20-25 kg súlyúak, méretük 800 x 1200 mm, teherbírásuk pedig óriási, megközelítőleg 1500 kg.

Két típusuk van, szürke színű és világos raklap. Teherbírásuk nem különbözik, azonban az élelmiszeriparban csak világos raklap használható, illetve ezt használják fel raklap bútorok készítéséhez is.

Raklapokat szeretne vásárolni? Válassza Ön is a népszerű EUR raklapokat, és keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén! Széles termékválasztékkal várjuk új és használt raklapokból, valamint szívesen állunk rendelkezésére raklap javítással kapcsolatban is!


Veszélyes anyagok szállításához való ADR-es hordók verhetetlen áron!

ADR-es hordókAki veszélyes anyagokkal foglalkozik, biztosan tisztában van vele, hogy az ide vonatkozó szabályok és ellenőrzések is nagyon szigorúak, és súlyos büntetést von maga után a legapróbb szabály be nem tartása is. Az ADR szabályozás, vagyis a Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás 1957-ben, Genfben jött létre. Rögzítésre került benne többek között az anyagok elhelyezésének módja, vagyis, hogy milyen anyag miben tárolható és szállítható.

A cégünk által kínált ADR-es hordók minden szabálynak eleget tesznek, használatukkal maximálisan biztonságos szállítás válik lehetővé. ADR-es hordóink most rendkívüli áron kaphatók, és kérésre egyéni árajánlatot készítünk, ezért érdemes egyszerre akár nagyobb mennyiséget is vásárolni.

ADR-es hordókra lenne szüksége? Keressen fel minket bizalommal, és kérje egyéni árajánlatunkat elérhetőségeink egyikén! Gondoskodjon a biztonságos tárolásról, illetve szállításról velünk!

Hová valók a világos raklapok?

világos raklapA raklapok jelen vannak a legtöbb üzletben, raktárban, tároló helyiségben, boltban, de találkozni velük olyan helyeken is, mint a piac, a kávézók, a magán házak. A raklapok kiválóan alkalmasak arra, hogy az eredetileg nekik szánt feladatot ellássák, vagyis árut, termékeket szállítsanak, tároljanak rajtuk, de arra is nagyszerűek, hogy alternatív módon használják fel őket.

A raklapok többfélék is lehetnek, de egy Eur/Epal raklappal biztosan nem jár rosszul senki, aki megbízható raklapot szeretne vásárolni. Miről lehet felismerni egy Eur/Epal raklapot? A raklapon egyértelműen ott szerepelnek a jelzések, kódok és feliratok, amik tanúsítják, hogy a raklap honnan származik. Egy ilyen raklapot javításkor is csak hasonló raklapból származó elemmel lehet kiegészíteni, csak így tudja megőrizni a hitelességét.

Egy raklap nemcsak a szabványnak megfelelő, ellenőrzött forrásból származó termék lehet, hanem megkülönböztethető szín szerint is. Léteznek sötétebb árnyalatú darabok és világos raklapok is. Mi a különbség  kettő között, mikor nem mindegy, hogy milyen színű, illetve árnyalatú raklapot használ valaki? Nos, a világos raklapokat meghatározott területen használják. Természetesen minden Eur/Epal raklap nagy teherbírású, erős és strapabíró, amit hosszú távon ki lehet használni, de a világos raklapokat ezen kívül a színük miatt is alkalmazzák. Az élelmiszeripar az a terület, ahol kifejezetten előírás, illetve követelmény az, hogy világos raklapokra kerüljön az áru. Az élelmiszeriparon kívül a gyógyszeripar is a világos raklapokat részesíti előnyben, de a logisztika is előszeretettel használja őket. A világos raklapokat rendeltetési helyükön kívül bútorként, díszként, kiegészítőként is fel lehet használni, mert világos színük dekoratív és jól kontrasztba állítható más színekkel.

Amennyiben világos raklapok iránt érdeklődik, ne hagyja ki az ajánlatunkat! Keressen meg minket bizalommal, és vásároljon kedvező áron használt raklapokat! Ha több információra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.