Telefon:+36-70/310-8294
E-mail:beho@beho-palett.hu

Szolgáltatások


Hivatalos Raklap BérjavításHivatalos Raklap Bérjavítás 

EUR/UIC és EPAL  javítási engedéllyel rendelkező hivatalos raklapjavító cég vagyunk. Számunkra a megbízhatóság és a minőség a legfontosabb, több mint 50 partnercégünk megelégedésére.

Kérje egyénre szabott ajánlatát kollégáinktól hétköznaponként, nyitvatartási időben(H-P:7-16) a +36703108294-es telefonszámon, vagy emailben a beho@beho-palett.hu-n.

Cégünknek fontos a minőség, keressen minket bizalommal.
Raklap Adás/VételRaklap Adás/Vétel

Hétköznaponként, nyitvatartási időben(H-P:7-16) várjunk szeretettel ha raklapra van szüksége, illetve, ha eladó raklappal rendelkezik.

Megrendelés előtt érdeklődjön szabad árukészletünkről a +36703108294-es telefonszámon.

  

Ha érdeklődne szolgáltatásaink felől, akkor

A raklap eladás velünk sokkal egyszerűbb!

raklap javítás

Sok vállalkozásnál előfordul, hogy a szükségesnél jóval nagyobb mennyiségben állnak rendelkezésre raklapok. Mivel nincsenek használatban, és a tárolásuk is gyakran igencsak körülményes és nehéz, az érintett cégvezetők szeretnének valamilyen módon túladni rajtuk. Az esetek jelentős részében meghirdetik ezeket a nem használt palettákat, azonban nem ritka, hogy több hónap is eltelhet, mire olyan jelentkező érdeklődik, akinek megfelel az ajánlat, és el is vinné a raklapokat. Ez idő alatt nagyon kellemetlen kerülgetni a nem használt palettákat, ezért érthető, hogy a vállalkozók minél rövidebb időn belül szeretnének túladni a raklapokon. Ha Ön is hasonló szituációban van, és gyors megoldásra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a raklap eladásért!

Amennyiben hozzánk fordul a raklap eladással kapcsolatban, nem kell hirdetés feladással, hosszabb tárolással foglalkozni, ugyanis mi valóban rövid időn belül átvesszük a nem használt palettákat. Cégünk igyekszik olyan ajánlatot adni a raklapokért, amire az ügyfelek azonnal rábólintanak, így a velünk kötött üzletből jól jöhet ki. A raklap eladással velünk rengeteg időt, energiát spórolhat meg, és számtalan kellemetlen szituációtól, idegeskedéstől kímélheti meg magát. Ezzel a lehetőséggel az sem fordulhat elő, hogy a helytelen tárolás miatt végül meg kelljen válnia a palettáktól. Így elkerülheti a pazarlást, és még plusz anyagi jövedelemre is szert tehet. A raklap eladás bármilyen más esetben is jól jöhet: ha átalakul a vállalkozás, és nincs szükség már a palettákra, vagy költözik a jelenlegi telephelyről, és nem szeretné magával vinni az új helyre a raklapokat, ezekben az esetekben is fordulhatnak hozzánk.

raklap eladás gyors megoldást kínál a cégek számára. Ne hagyja veszni a felesleges palettákat, inkább adja el kiváló ajánlat keretein belül! Ha felkeltettük az érdeklődését, és élne a lehetőséggel, vagy bővebben szeretne tájékozódni a raklap eladásról, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Raklap javítás kedvező feltételekkel? Jó helyen jár! 

raklap javítás

A logisztikában, raktározásban előfordul, hogy hibás raklapokat használnak a különböző feladatok ellátásához. Ez igencsak kockázatos, ugyanis egy rossz szerkezet bármikor megadhatja magát, ami a szállítmányban okozhat kárt, ennek helyreállítása pedig jelentős összegekbe is kerülhet. Ha az Ön vállalkozásában is vannak hibás paletták, a felhasználás helyett hozza el javításra hozzánk!

raklap javítást mi valóban kedvező feltételekkel vállaljuk, így nincs szükség arra, hogy kompromisszumot kössön hibás palettákkal. Szolgáltatásunkkal jelentős összegeket is megtakaríthat, mert a javítás sokkal kevesebbe kerül, mintha teljesen új raklapokat vásárolna. Nem is gondolnák az ügyfelek, hogy a legtöbb kidobásra ítélt paletta még javítható állapotú, így velünk még a pazarlást is elkerülheti. A raklap javítás gyors, ügyfélközpontú és megbízható, szakembereink olyan alapos munkát fognak végezni, hogy rá sem fog ismerni a beadott palettákra.

raklap javítással csakis előnyökre tehet szert, adjon még egy esélyt az elhasználódott palettáknak! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe venni a szolgáltatást, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Hatékony munkavégzés az árumozgatásban? Minőségi raklap vásárlásával biztosíthatja! 

A különböző ipari, logisztikai, raktári területen a raklapok rendkívül fontos szerepet töltenek be, hiszen nélkülük komoly kihívást jelentene az árumozgatás és -szállítás. A raklapok felgyorsítják, leegyszerűsítik a termékek rakodását, mozgatását, így pedig megkönnyítik az ott dolgozók munkáját. Ahhoz, hogy mindez hatékonyan és zökkenőmentesen tudjon működni, színvonalas raklapokra van szükség. Hibás, eltört, javításra nem alkalmas elemekkel képtelenség rakodni, ráadásul ez roppant balesetveszélyes is a dolgozókra nézve, ezért érdemes új, minőségiraklapok vásárlásávalfoglalkozni. Ha Ön nem tudja, hogy ezzel kapcsolatban kihez fordulhatna, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Sokan hajlamosak a rossz állapotú raklapokkal kompromisszumot kötni, ez pedig egyáltalán nem jó, hiszen a dolgozókon kívül az árura is veszélyt jelentenek ezek az elemek. Érdemes időt és energiát fordítani a minőségi raklapok vásárlására, így a hatékony munkavégzést semmi sem akadályozhatja. Mivel tudjuk, hogy a raklapok állapota mennyire befolyásolja a hatékony munkavégzést, mi csakis színvonalas, kifogástalan szerkezetű termékekkel várjuk ügyfeleinket. Velünk akár az összes raklapot is lecserélheti, így teljesen új állapotú elemekkel történhet az árumozgatás, rakodás. A minőségi raklapok vásárlásával a hatékony munkavégzés mellett vállalkozásának jó hírnevéről is gondoskodhat. Színvonalas munkaeszközökkel nem lesz nehéz a maximumot nyújtania ügyfeleinek az áruszállításban, rakodásban. Raklapjaink tökéletes védelmet biztosítanak a termékeknek, így anyagi veszteség sem érheti vállalkozását az áruk sérülése miatt.

Minőségi raklap vásárlásával csak jót tehet vállalkozásának! Többféle raklappal is várjuk vásárlóinkat, így könnyedén ki tudja választani azokat a termékeket, amelyekre szüksége van. Amennyiben kérdései lennének a raklap vásárlás előtt, termékeinkről szeretne bővebb információkat megtudni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére! 

Raklap javítással maximálisan kihasználhatja a meglévő raklapjai élettartamát!

A raklapok a folyamatos igénybevételnek és a rendszeres terhelésnek köszönhetően az idők során óhatatlanul elhasználódnak, megsérülnek, eltörnek és egyéb minőségvesztéssel járó mechanikai hatások érik őket. Ezzel nagyban megnő a valószínűsége annak, hogy a rajta tárolt terméket is károsodás éri, a legrosszabb esetben pedig személyi sérüléssel is járhat. Ha egy raklap annyira sérült, hogy már nem lehet használni, akkor elkerülhetetlen a leselejtezés és újabb darabok beszerzése. Azonban van még egy lehetőség, ha nem teljesen menthetetlen az eszköz, ez pedig a raklap javítás!

Meglepően kevesen gondolnak a raklap javításra, vagy csak nem tudják, hogy ez egyáltalán egy működőképes alternatíva. Pedig a végeredmény egy tartós és minőségi eszköz is lehet, ha egy megbízható céget kérünk fel a munka elvégzésére, de épp ezért fontos, hogy csak javítási engedéllyel rendelkező vállalkozást válasszunk!  A raklap javítás után gyakorlatilag ugyan olyan strapabíró raklapot kapunk, mintha egy újat vásároltunk volna, viszont az újnak csupán a töredékéért, ami lássuk be nagyobb mennyiségnél nem utolsó szempont. De mikor lehet opció a raklap javítás, mi az, ami még megmenthető és nem kidobásra ítélt? Ha a használat során eltört egy-egy elem, esetleg a szögek kimozdultak a helyükről, még abszolút nincs minden veszve! A raklap javítás alkalmával a törött elemeket kicserélik, a szögeket korrigálják vagy igény szerint kicserélik, de az olvashatatlan jelzések besütésére is van lehetőség.

Ha Ön is szeretné maximálisan kihasználni a raklapjainak élettartamát és újabbak vásárlása helyett a raklap javítás mellett döntött, akkor vegye igénybe hivatalos raklapjavító cégünk szolgáltatását! EUR/UIC és EPAL javítási engedéllyel rendelkezünk, tőlünk garantáltan tartós és minőségi munkára számíthat! Ha kérdései vannak vagy személyre szabott ajánlatot szeretne tőlünk kérni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon közzétett elérhetőségein bármelyikén!

Raklap felvásárlással is állunk rendelkezésére!

Az újrahasznosítás sok esetben kifizetődő ötlet. Nem kell mindent meggondolatlanul kidobni a szemétbe és újat vásárolni, mert sokszor jobban járunk, mint gondolnánk. Ön például még pénzt is kereshet a használt raklapjain, ha ahelyett, hogy a szemétbe dobná őket, inkább eladja.

Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg a raklap felvásárlással kapcsolatos szolgáltatásainkat! Ön csak jól járhat ezzel a lehetőséggel, hiszen pénzt kap olyasmiért, ami már használt és mások számára talán nem is ér semmit. Pedig a raklap felvásárlásnak megvan a maga haszna! Mi úgy gondoljuk, hogy megéri használt raklapot venni és eladni is, mert egy ilyen áruval mindkét fél jól jár. Aki eladja, az azért jár jól, mert hasznot húz belőle, aki pedig megvásárolja, az szintén előnyöket tapasztalhat meg a későbbiekben. Gyakori például, hogy kezdő vállalkozások ezt a megoldást választják és később, amikor már beindult a cég, akkor vásárolnak újakat. Egy használt raklap jó vétel, mert nem kell teljes árat fizetni egy új állapotú termékért, ezzel spórolhat a tulajdonos és más egyébre is költheti az így megtakarított pénzt. Ez egy éppen induló cég esetében sokat számíthat, hiszen ilyenkor fontos az erőforrások maximális kihasználása. A régebbi raklapok egy kis tisztítás és javítás után biztonsággal használhatóak.

Amennyiben raklap felvásárlással kapcsolatban szívesen megtudna többet, keressen fel minket bizalommal! Szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást arról, hogy milyen termékeket tartunk érdemesnek arra, hogy felvásároljuk és mit veszünk fgyelembe a raklapok átvizsgálása során. Természetesen a raklap felvásárlás csak akkor valósulhat meg, ha a termék még valóban használható, és még gond nélkül tudja teljesíteni a feladatát. Lépjen kapcsolatba cégünkkel a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén és keresse kollégáinkat a raklap felvásárlással kapcsolatban! Ha azt szeretné, hogy ne érjék csalódások, akkor javasoljuk, hogy informálódjon minél előbb a raklap felvásárlás részleteiről!

Felszámolja vállalkozását? Keressen minket raklap felvásárlásért!

Amikor egy cég valamilyen okból kifolyólag felszámolás alá kerül, előfordul, hogy bizonyos munkaeszközöktől, berendezésektől a tulajdonosok szeretnének megválni, mivel azokra már a jövőben nem lesz szükség. Ezektől az esetek többségében eladás útján válnak meg, hiszen a plusz pénz mindig jól jön. Ha vállalkozása is felszámolás alatt van, és az évek során jelentős mennyiségű raklap halmozódott fel, keressen bennünket, és ismerje meg a raklap felvásárlás részleteit!

Sok vállalkozó egy ilyen helyzetben egyszerűen nem tud mit kezdeni a felhalmozódott raklapokkal. Az érintettek közül mindenki a maga módján igyekszik megszabadulni tőlük: továbbadják ingyen másnak, kidobják, vagy egyszerűen csak ott hagyják a telephelyen és a következő tulajdonosra bízzák a raklapok sorsát. A felsorolt helyzetek közül egyik sem túlságosan előnyös megoldás, hiszen ezek a raktári eszközök egykor pénzbe kerültek, ezért hatalmas luxus ennyire könnyelműen megválni tőlük. A raklap felvásárlással megtérül a korábban felhasznált anyagi keret, így semmiképp sem érezheti úgy, hogy kárba ment a befektetett pénze. A raklap felvásárlással szabályosan, kellemetlenségek nélkül adhat túl a munkához használt eszközökön, így emiatt is érdemes szolgáltatásunkat választania.

Garantáljuk, hogy a raklap felvásárlás meg fogja érni Önnek, hiszen a legjobb ajánlatot biztosítjuk az átvétel során. Értelemszerűen minél jobb állapotban vannak a raklapok, annál többet érnek, viszont akkor se bánkódjon, ha van hibás darab is köztük, ugyanis azokat a raklapokat is felvásároljuk.

Tapasztalja meg Ön is a raklap felvásárlás előnyeit, tegyen szert előnyökre még egy cégfelszámolás esetében is! Ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatásunkkal biztosan elégedett lesz. Amennyiben kérdései lennének a raklap felvásárlással kapcsolatban, vagy már eldöntötte, hogy velünk köt üzletet, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén! Kollégáink mindenben a rendelkezésére fognak állni!

Jelentős mennyiségű raklappal rendelkezik? Gondoljon a raklap eladásra!

Bizonyos vállalkozásokban az évek során jelentős mennyiségű raklap gyűlhet fel. Az, hogy ekkora mennyiség marad meg a különböző cégeknél, mindenképp annak köszönhető, hogy a raklapok értékesek és hasznosak, így senki nem akarja őket kidobni. Egy adott mennyiség felett viszont már rendkívül megterhelő a raklapok tárolása, hiszen ahhoz, hogy később is rendeltetésszerűen használhatóak legyenek, megfelelő tárolási körülményeket kell nekik biztosítani. Ha az Ön vállalkozásának telephelyén is jelentős mennyiség található a raklapokból, viszont nem áll a rendelkezésére megfelelő tárolóhelyiség, és nem szeretné a munkaterületen elhelyezni őket, ne hagyja tönkremenni, hanem inkább gondoljon araklapok eladására!

A raklapok eladásával értelemszerűen több előnyre is szert tehet. Egyrészt nem kell megteremtenie a körülményeket az eszközök tárolásához, másrészt pluszt jövedelemre is számíthat, hiszen az értékes raklapokért jelentős összeget kaphat. Természetesen ahhoz, hogy ez igaz legyen, hibátlan állapotúnak kell lenniük, azonban az se baj, ha javításra szorulnak, viszont akkor értelemszerűen kevesebbet érnek.

Ha úgy dönt, hogy eladja a raklapokat, és ezért felkeresne bennünket, mi minden tényezőt figyelembe veszünk az átvételkor. Megtekintjük az eladni kívánt raklapok állapotát és a mennyiségüket, majd annak megfelelően szabjuk meg az átvételi árakat. Garantáljuk, hogy ajánlatunknak köszönhetően nem fogja megbánni a raklap eladás melletti döntését!

A raklap eladással nem érdemes várnia, ugyanis, ha egy bizonyos mennyiségen felül nem használja a többi raklapot, akkor hiába teremti meg a megfelelő körülményeket a tároláshoz, az idő múlása is megviselheti őket, így Ön jelentős összegtől eshet el. Válassza az okos döntést, éljen a raklap eladás lehetőségével! Ha felkeltette érdeklődését a raklap eladás, esetleg javíttatni, vagy vásárolni szeretne, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Miért érdemes a raklap javítás mellett dönteni?

A raklapoknak sokat ki kell bírniuk, hiszen nem ritka, hogy nagy súlyú tárgyakat pakolnak rájuk. Állandó használatban vannak, aminek eredményeképpen idővel megmutatkoznak rajtuk az elhasználódás jelei. Az állandó pakolás, ütődések, súrlódások hatására kopások keletkeznek a felületükön, de az is előfordulhat, hogy megsérülnek, eltörnek, megrepednek.

A sérült raklapokat azonban nem kell azonnal hulladéknak nyilvánítani, hiszen raklap javítással szinte új formába kerülnek. A raklapokat megjavíttatni sokkal költséghatékonyabb döntés, mintsem vadonatújakat vásárolni, hiszen az jóval több pénzbe kerülne. Nem beszélve arról, hogy így eredményesebben védjük a környezetünket is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és döntsön a praktikus raklap javítás mellett! Szakembereink rövid határidővel dolgoznak és kedvező áron valósággal újjá varázsolják a sérült, régi raklapokat. Sarkalás, talp fózolás, szögek ellenőrzése és cseréje, törött fa elemek kicserélése – nekünk egyik sem akadály!

Elérhetőségeinken tájékozódhat a részletekről, keressen minket bátran!

Miért bízza profikra a raklapjavítást?

A legtöbb ember nem is sejti, hogy a raklapokat nem kell azonnal eldobni, ha sérülés található rajtuk, ugyanis raklapjavítással minden orvosolható. Ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen, mindenképp profikra kell bízni a raklapjavítást; így nem csak a raklap lesz újra használható, de spórolni is lehet vele!

Ha profikra bízza a raklapjavítást, olyan állapotban kaphatja vissza az eszközöket, mintha újonnan vásárolta volna, így nem kell a pótlásukról sem gondoskodnia, ugyanis a szakember által kivitelezett raklapjavítással ​újra betölthetik rendeltetésszerű szerepüket. A raklapjavítással nem csak időt és energiát spórolhat, hanem az anyagiak terén is előnyökre tehet szert, hiszen a javítási szolgáltatás sokkal kedvezőbb áron elérhető, mintha újra megvásárolná a raklapokat. 

Ha Önnek is felkeltette érdeklődését a raklapjavítás, és szeretné ennek előnyeit megtapasztalni, illetve jelentős összeget megspórolni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken! A minőségi szolgáltatást garantáljuk!

Miért forduljon hozzánk, ha raklap vásárlásról van szó?

A raklapok számtalan területről elengedhetetlenek, elég csak a nagykereskedések raktárhelyiségeire gondolni, emellett pedig már különböző magáningatlanokban is megjelentek, mint praktikus bútorok. Mivel ennyire központi szerepet töltenek be nap, mint nap számtalan területen, bizonyos idő után gondoskodni kell a pótlásukról, azonban az emberek a legkedvezőbb feltételekkel szeretnének raklapot vásárolni. Ilyen ajánlatokat nehéz találni, Önnek viszont nem kell hosszas kutatásokba bocsátkoznia, ugyanis nálunk valóban kedvező feltételekkel bonyolíthatja a raklap vásárlást.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a raklapok átszövik a hétköznapokat és a rendszeres használatbavételük egy idő után meglátszik szerkezetükön, a lehető legkedvezőbb ajánlat keretein belül biztosítjuk a raklap vásárlást az ügyfelek számára, így többé nem jelenthet problémát a praktikus eszközök pótlása. Bizonyos esetekben egyedi árajánlatot is biztosítunk az ügyfelek számára, erről azonban érdemes már előzetesen érdeklődni, így a kifizetéskor nem érheti meglepetés a vételárat illetően.

Az árak mellett azzal is szeretnénk kedvezni az ügyfeleknek, akik minket választanak a raklap vásárláshoz, hogy olyan termékeket kínálunk, amelyek egyhamar nem mennek tönkre. Így időt, energiát és nem utolsó sorban jelentős összeget is megspórolhat, hiszen nem kell hosszú ideig azzal foglalkoznia, hogy pótolja raktárhelyiségéből az eszközöket. Termékeink korszerű alapanyagok és technológia alkalmazásával kerülnek legyártásra, vagyis biztosan nem csalódhat az általunk biztosított raklapokban. Ezzel kapcsolatban fontosnak tartjuk azt is megemlíteni, hogy az átlagos tulajdonságokkal bíró termékeken felül nálunk olyan raklapokat is vásárolhat, amelyek speciális méretűek, így könnyedén a munkakörülményekhez igazíthatja a beszerzést.

Ha raklap vásárláshoz keresi az ideális partnert, forduljon hozzánk bátran, hiszen a hosszú évek tapasztalatának köszönhetően valóban minőségi termékeket biztosítunk, kedvező áron! A beszerzéshez és kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Amikor stabil alapokra van szükség, akkor megoldás a Beho-Palett raklap.

Minőségi, precíz munka

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.