Telefon:+36-70/310-8294
E-mail:beho@beho-palett.hu

GY.I.K.

Mi az EUR raklap?

Az EUR raklap (vagy EPAL raklap) egy szabványosított raklap, amely mérete 800 x 1200 mm és teherbírása általában 1500 kg. Az EUR raklapok Európában széles körben használatosak a logisztikában és szállításban.

Hogyan történik a raklap felvásárlás? 

A raklap felvásárlás során a használt, sérült vagy feleslegessé vált raklapokat megvásárolják a felvásárlók, akik ezeket javítják vagy újrahasznosítják. A mennyiségtől függően árajánlatot adnak, és gyakran saját vagy az ügyfél telephelyén végzik el az átvizsgálást.

Milyen típusú raklapokat lehet eladni? 

El lehet adni EUR/EPAL raklapokat, egyutas raklapokat, raklapmagasítókat és gitterboxokat. Az állapotuk szerint lehetnek újak vagy használtak, és az eladás során fontos a raklapok teherbírása és mérete.

Mit jelent a raklap javítása?

 A raklap javítása során a sérült raklapokat helyrehozzák, hogy újra használhatók legyenek. Ezt általában engedéllyel rendelkező szakemberek végzik, akik biztosítják, hogy a javított raklapok megfeleljenek a szabványoknak.

Mi az a gitter box? 

A gitter box egy fém kerettel és rácsokkal ellátott tárolóeszköz, amelyet főként nehéz vagy nagyméretű tárgyak szállítására és tárolására használnak. Strapabíró és hosszú élettartamú, különösen ipari környezetben.

Milyen előnyei vannak a használt raklapoknak? 

A használt raklapok olcsóbbak, mint az újak, és környezetbarát megoldást jelentenek, mivel újrahasznosítják őket. Megfelelő javítással ugyanúgy alkalmasak a logisztikai feladatok ellátására, mint az új raklapok.

Hol lehet raklapokat vásárolni? 

Raklapokat vásárolhatunk nagykereskedőktől, raklapgyártó cégektől, valamint online boltokból. Fontos, hogy megbízható forrást válasszunk, amely biztosítja a raklapok minőségét és szabványosságát.

Mennyi ideig tart a raklapok javítása? 

A javítási idő függ a raklapok állapotától és a javítási mennyiségtől. Általában néhány nap alatt elvégezhető, de nagyobb mennyiség esetén ez az idő növekedhet.

Milyen méretekben kaphatók raklapok? 

A leggyakrabban használt méretek az EUR raklap (800 x 1200 mm), az egyutas raklap (különböző méretekben) és a Düsseldorf raklap (800 x 600 mm). Ezen kívül egyedi méretekben is elérhetők, amelyek külön rendelésre készülnek.

Milyen szempontokat kell figyelembe venni raklap vásárlásakor? 

Vásárláskor figyelembe kell venni a raklap teherbírását, méretét, állapotát (új vagy használt), és hogy megfelel-e a szabványoknak. Fontos, hogy megbízható forrásból szerezzük be, amely garantálja a minőséget és a megfelelő pörkölési engedélyeket.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.